MENUMENU

Leuke uitjes tijdens de kerstdagen 2017

Kerst komt eraan! En natuurlijk vieren we dat uitgebreid op de de dag voor kerst op mijnkerk.nl met #socialkerst. Doe je mee? Kom zondagochtend langs op de site of kijk op onze facebookpagina. Daarnaast geven we je in deze blog tips als je zin hebt erop uit te gaan. Alleen, of met vrienden of familie.

Kerstival Catharijne Convent

We tipten je eerder al het Kerstival van het Catharijne Convent. Een heel tof en cultureel uitje, ook leuk met kinderen.

Diverse buitenplaatsen

Kasteel in de buurt? Kijk eens op hun site want bijna elk kasteel of buitenplaats heeft wel een mooie activiteit en kastelen die in kerstfeer versierd zijn…Prachtig!

Lekker natuurlijk buiten

Ook in december kun je prima buiten zijn. Natuurmonumenten organiseert gezellige uitjes buiten. Bijvoorbeeld op een fluisterbootje met erwtensoep door de Nieuwkoopse Plassen. Voor de agenda klik je hier.

Musea

Hetzelfde als voor kastelen geldt ook voor musea. Veel musea in je buurt bieden kerstactiviteiten aan. Denk aan het Maritiem Museum in Rotterdam of het Spoorwegmuseum in Utrecht!

Wat zijn jouw plannen met kerst? En vergeet je morgen #socialkerst niet met ons mee te vieren? We zien je graag! Via onze facebookpagina of deze website kun je het volgen.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
23 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars