Leuke uitjes tijdens de kerstdagen 2017

Kerst komt eraan! En natuurlijk vieren we dat uitgebreid op de de dag voor kerst op mijnkerk.nl met #socialkerst. Doe je mee? Kom zondagochtend langs op de site of kijk op onze facebookpagina. Daarnaast geven we je in deze blog tips als je zin hebt erop uit te gaan. Alleen, of met vrienden of familie.

Kerstival Catharijne Convent

We tipten je eerder al het Kerstival van het Catharijne Convent. Een heel tof en cultureel uitje, ook leuk met kinderen.

Diverse buitenplaatsen

Kasteel in de buurt? Kijk eens op hun site want bijna elk kasteel of buitenplaats heeft wel een mooie activiteit en kastelen die in kerstfeer versierd zijn…Prachtig!

Lekker natuurlijk buiten

Ook in december kun je prima buiten zijn. Natuurmonumenten organiseert gezellige uitjes buiten. Bijvoorbeeld op een fluisterbootje met erwtensoep door de Nieuwkoopse Plassen. Voor de agenda klik je hier.

Musea

Hetzelfde als voor kastelen geldt ook voor musea. Veel musea in je buurt bieden kerstactiviteiten aan. Denk aan het Maritiem Museum in Rotterdam of het Spoorwegmuseum in Utrecht!

Wat zijn jouw plannen met kerst? En vergeet je morgen #socialkerst niet met ons mee te vieren? We zien je graag! Via onze facebookpagina of deze website kun je het volgen.

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Vervolgden

  Vader, wees met iedereen die vervolgt wordt om wat hij/zij gelooft. Wees met iedereen die, zoals het Nederlands Bijbelgenootschap en partners, soms met gevaar voor eigen leven, voor deze vervolgden blijft 'zorgen', en, in het geval van Christenen, probeert Uw woord te blijven verspreiden, bv door bijbels te verspreiden. Maak aUb een eind aan vervolging van andersdenkenden en andersgelovigen
 •  

  onze buurtjes

  Wat is het fijn dat we nog mogen genieten van jullie allen knarse knarre en dan een beetje zorg dit is onze naaste liefde die wij geleerd hebben uit de Bijbel
 •  

  opa jan

  rust zacht lieve opa
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars