MENUMENU

Levenslessen voor kinderen

Deze Inspirerende Hutspot, waarin regisseur Steven Geldof vier ouders aan het woord laat , gaat over opvoeden. Hoe doe je dat? Wat zou je kinderen willen leren en mee willen geven? Deel hier ook jouw levensles!

Deel jouw levensles

Een van de inspirerende Nederlanders zegt dat alle mensen mee doen met het opvoeden van kinderen. Dus jij ook! Heb je daar wel eens bij stil gestaan, bij de verandering die jij bij een kind teweeg kan brengen? Heb jij een tip voor een kind, een levensles dat je zou willen delen?

Foto: Shawn Nystrand
Een reactie op “Levenslessen voor kinderen
 1. mar schreef:

  durf je eigen weg te gaan, ook al vinden de omstanders er wat anders van, ze kunnen nog wel eens versteld staan als ze zien waar het toe leidt (hoop ik nu..)

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
16 maart 2016
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars