MENUMENU

Levensvraag: “Waarom overkomt mij dit?” (+ video)

Vanaf nu elke week op donderdag: antwoord op jouw levensvragen! Deze week reageert Irma Pijpers op de vraag: Waarom overkomt mij dit? 

De tekst gaat verder onder de video. 

Altijd pech

Bridget Jones, zo noemen ze Irma ook wel eens. Dat is niet voor niks, want ze heeft altijd pech. Soms gewone pech, maar ook veel ellende. Op zulke momenten vraagt ze zich af: Waarom overkomt mij dit? Irma: “Op zo´n moment denk ik aan Jezus die over het water liep. Toen hij aankwam herkende niemand hem. Ze hadden hem niet verwacht. Ik denk soms wel eens dat ik er alleen voor sta, maar dan weet ik: Nee, ik ben niet alleen en God is erbij.”

Voor volgende week geeft zij het stokje door.

Wat voor levensvragen heb jij?

 

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
30 augustus 2018
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars