MENUMENU

Licht

December is sending love around the world, spreading your light. Mijn decembergevoel wordt samengevat in deze spreuk: liefde rond sturen in de wereld en mijn licht verspreiden.

Ik denk dan aan kleine dingen, praktisch en haalbaar: persoonlijke kaartjes maken om te bemoedigen, tijd doorbrengen met vrienden en familie, een stapje extra zetten…

De adventstijd, de weken voor kerst, zou ik wel gevuld willen zien met licht en liefde, omdat met de komst van het kerstkind het licht en de liefde mens werden.
December is sending love

Het doet me ook denken aan een filmpje wat recentelijk op internet rondging van een vader in Parijs die met zijn zoontje praat over de aanslagen in hun stad. Het mannetje is onzeker, bang voor de gemene mannen, en deze geweldige vader vertelt zijn zoon dat de bloemen die gelegd worden uit respect, beschermen tegen de pistolen van deze gemene mannen: Ze hebben misschien pistolen, maar wij hebben bloemen.

Een prachtige manier om een beetje licht te verspreiden in deze donkere tijd!
Kijk het filmpje hier

Deel dit verhaal:
Geesje Jaakke-den Toonder

Geschreven door:

Thema: Blog
6 december 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars