MENUMENU

Liefde op het eerste gezicht

Ze liggen samen op de grond in onze woonkamer in een innige omhelzing. De ene fluistert zachte, lieve woordjes. De ander kijkt met diepbruine ogen de ander vol vertrouwen aan.

Er wordt gestreeld en de ogen worden van genot dicht gedaan. Ik stoor ze niet, maar laat ze rustig daar liggen en blijf het tafereel achter mijn boek vandaan met belangstelling volgen. Ze begrijpen elkaar en voelen elkaar feilloos aan. Ze kennen elkaar al zes jaar. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze trokken direct naar elkaar toe. En zo is het gebleven.

Hartverwarmend, deze relatie tussen mens en hond. Onze zoon, die moeilijk zijn gevoel kan uiten wordt feilloos begrepen en geaccepteerd door onze viervoeter. Onze zoon die sociaal gehandicapt is heeft een vriend in deze hond. Hoe bijzonder is dat!

2 reacties op “Liefde op het eerste gezicht
 1. Conny Hoogendoorn schreef:

  Wat lief!

 2. m. schreef:

  ja dieren, daar heb je veel aan, daarom zouden we ook meer ons best moeten doen in de maatschappij om alle dieren een waardig leven te gunnen en niet alleen voor de huisdieren..

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
3 mei 2014

[views]
Kaarsjes:
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars