MENUMENU

Luistertip: Kan ik iets voor je doen – The Passion

Ik kijk uit naar The Passion die aanstaande donderdag plaatsvindt. In The Passion worden de laatste dagen van het leven van Jezus vertelt en gespeeld in een moderne setting, met hedendaagse popmuziek. Dit jaar vormt De Bijlmer het decor.

The Passion heeft de afgelopen jaren veel bekende Nederlandstalige popsongs op een nieuwe manier laten horen.  In de eerste editie van The Passion maakte Syb van der Ploeg, als Jezus, op mij veel indruk met het lied ‘Geef mij nu je angst’. Onvergetelijk was Jeroen van Koningsbrugge  als Judas in 2015.  Zijn versie van ‘Wit Licht’ bezorgde mij kippenvel.  Prachtig vond ik vorig jaar Dwight Dissels, hij zong ‘Kan ik iets voor je doen’ als Jezus.

Wat is jouw favoriete Passion-lied van de afgelopen jaren?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
15 maart 2018

129 x gelezen
Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars