Luistertip: Kan ik iets voor je doen – The Passion

Ik kijk uit naar The Passion die aanstaande donderdag plaatsvindt. In The Passion worden de laatste dagen van het leven van Jezus vertelt en gespeeld in een moderne setting, met hedendaagse popmuziek. Dit jaar vormt De Bijlmer het decor.

The Passion heeft de afgelopen jaren veel bekende Nederlandstalige popsongs op een nieuwe manier laten horen.  In de eerste editie van The Passion maakte Syb van der Ploeg, als Jezus, op mij veel indruk met het lied ‘Geef mij nu je angst’. Onvergetelijk was Jeroen van Koningsbrugge  als Judas in 2015.  Zijn versie van ‘Wit Licht’ bezorgde mij kippenvel.  Prachtig vond ik vorig jaar Dwight Dissels, hij zong ‘Kan ik iets voor je doen’ als Jezus.

Wat is jouw favoriete Passion-lied van de afgelopen jaren?

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
15 maart 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief