MENUMENU

Luistertip: Kan ik iets voor je doen – The Passion

Ik kijk uit naar The Passion die aanstaande donderdag plaatsvindt. In The Passion worden de laatste dagen van het leven van Jezus vertelt en gespeeld in een moderne setting, met hedendaagse popmuziek. Dit jaar vormt De Bijlmer het decor.

The Passion heeft de afgelopen jaren veel bekende Nederlandstalige popsongs op een nieuwe manier laten horen.  In de eerste editie van The Passion maakte Syb van der Ploeg, als Jezus, op mij veel indruk met het lied ‘Geef mij nu je angst’. Onvergetelijk was Jeroen van Koningsbrugge  als Judas in 2015.  Zijn versie van ‘Wit Licht’ bezorgde mij kippenvel.  Prachtig vond ik vorig jaar Dwight Dissels, hij zong ‘Kan ik iets voor je doen’ als Jezus.

Wat is jouw favoriete Passion-lied van de afgelopen jaren?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
15 maart 2018
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars