MENUMENU

Luistertip: Kan ik iets voor je doen – The Passion

Ik kijk uit naar The Passion die aanstaande donderdag plaatsvindt. In The Passion worden de laatste dagen van het leven van Jezus vertelt en gespeeld in een moderne setting, met hedendaagse popmuziek. Dit jaar vormt De Bijlmer het decor.

The Passion heeft de afgelopen jaren veel bekende Nederlandstalige popsongs op een nieuwe manier laten horen.  In de eerste editie van The Passion maakte Syb van der Ploeg, als Jezus, op mij veel indruk met het lied ‘Geef mij nu je angst’. Onvergetelijk was Jeroen van Koningsbrugge  als Judas in 2015.  Zijn versie van ‘Wit Licht’ bezorgde mij kippenvel.  Prachtig vond ik vorig jaar Dwight Dissels, hij zong ‘Kan ik iets voor je doen’ als Jezus.

Wat is jouw favoriete Passion-lied van de afgelopen jaren?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
15 maart 2018

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars