MENUMENU

Luistertip: Milck – Quiet

Vanmiddag een actueel protestlied als luistertip.

Protestmars

De singersongwriter Milck schreef het lied al enkele jaren geleden. Ongeveer een jaar geleden, op 21 januari 2017, zong Milck het lied tijdens de ‘Womans March 2017’. Een protestmars tegen president Trump, de deelnemers kwamen op voor vrouwenrechten en rechten van LGTB-ers en tegen het politiegeweld tegen afro-Amerikanen. Het optreden maakt indruk en ging viraal.

Moderne gospel

Het lied is een oproep om je stem te laten horen tegen misbruik, ongelijkheid en onrecht. Een uitvoering met een koor maakt het tot een moderne gospel. Je voelt de onderliggende pijn en het verdriet en tegelijk is het lied profetisch, krachtig en hoopvol.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
28 januari 2018
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars