Luistertip: Rob Visser vertelt over die kaars na koninginnedag 2009

Weet je het nog? Die koninginnedag in Apeldoorn? En de bestuurder van de zwarte Suzuki die inreed op het publiek? De dominee van de Grote kerk in Apeldoorn brandde kaarsen voor alle overledenen. Ook voor de dader. Dat werd hem niet in dank afgenomen. Luister zelf naar de eerste aflevering van de podcast Petrus Vertelt waar dominee Rob Visser vertelt over die weken na 30 april 2009.

Deze aflevering van Petrus Vertelt is nu te beluisteren.
Ook via Apple Podcasts en voor Android in de app Stitcher.

De komende weken volgen nog drie nieuwe afleveringen. Bijvoorbeeld over een spookschip, over de terugkeer van een zeezeiler en over de jarenlange strijd om een ‘nieuw hartje’. Deze verhalen zijn binnenkort te beluisteren via de podcast

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen – elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Wilt je op 24 mei een avond bijwonen van Petrus vertelt…? Kijk dan op protestantsekerk.nl/petrusvertelt.