MENUMENU

Luistertip: Snowman – Sia

Geen witte kerst dit jaar, helaas. Om toch nog even in de romantische kerstsfeer te blijven een liedje van Sia over de liefde voor een sneeuwpop. Het animatie-filmpje ‘Lily and the snowman’ (gemaakt door Cineplex Entertainment) doet het er geweldig bij.

Iedereen heeft wel eens een sneeuwpop gemaakt. Helaas kun je er altijd maar een korte tijd van genieten. Zodra de temperatuur oploopt, verdwijnt je sneeuwvriend. De sneeuwpop in het liedje is bang dat hij afscheid moet nemen van zijn vriendinnetje. Hij hoeft niet bang te zijn, want de vriendin van de sneeuwman is (anders dan in het filmpje) een sneeuwvrouw.  Ze blijven voor altijd samen.

Wat vind jij: is liefde vergankelijk als sneeuw?

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
26 december 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars