MENUMENU

Lunchgedicht ‘Vaarwel’

Vandaag een lunchgedicht over iets dat moet, maar dat nooit een hobby van me zal worden. Herkenbaar?

Fotografie: Pete op Flickr.com

Een reactie op “Lunchgedicht ‘Vaarwel’
 1. m. schreef:

  haha, toch maar beter gaan want als je niet gaat dan ga je vroeg of laat toch echt pijn krijgen en dan wil je wel graag dat je naar de tandarts kan om dat die je er dan vanaf kan helpen.
  Echt pijn hoeft dat tegenwoordig niet meer te doen, maar een beetje lastig is het soms wel.
  Sterkte!!
  Het lijkt wel of die behandelingen steeds korter duren, maar dat komt misschien omdat ik erin de loop der tijd minder bang voor ben gaan worden.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
7 juli 2014
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars