Maak kennis met het vernieuwde MijnKerk.nl

Vanaf volgende week maak je kennis met nieuwe mensen die gaan bloggen en vloggen voor MijnKerk.nl. De website heeft sinds vandaag een nieuwe look & feel en een nieuw logo.

Zoals je kunt zien, is de website vernieuwd. Binnenkort maak je kennis met de nieuwe gezichten van MijnKerk.nl: Niels Gillebaard, Sjoerd Muller en Rebecca Schoon. Vanaf volgende week stellen zij zichzelf voor via een vlog. Daarnaast kun je blijven lezen en kijken naar blogs en vlogs van vertrouwde gezichten: Geesje Jaakke – den Toonder, Marleen Samplonius-Ottens , Otto Grevink en Anneloes van ´t Hof.

Over MijnKerk.nl

Op MijnKerk.nl vind je handvatten om geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s en praktische tips. Juist als je merkt dat je je plek niet meer zo goed kunt vinden in een bestaande kerk, is MijnKerk.nl er voor jou
dat stukje van het spel. De website is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over de nieuwe website? Of heb je een levensvraag of ander onderwerp waar we zeker aandacht aan moeten besteden? Laat het ons dan weten via mail.

Een reactie op “Maak kennis met het vernieuwde MijnKerk.nl
  1. Anoniem schreef:

Gefeliciteerd met deze gave site!