Maak kennis met het vernieuwde MijnKerk.nl

De website heeft sinds vandaag een nieuwe look & feel en een nieuw logo. Ook heeft MijnKerk.nl een aantal nieuwe gezichten.

De komende tijd lees en zie je meer van Niels Gillebaard, Sjoerd Muller en Rebecca Schoon. Ook kun je blijven lezen en kijken naar blogs en vlogs van vertrouwde gezichten: Geesje Jaakke – den Toonder, Marleen Samplonius-Ottens , Otto Grevink en Anneloes van ´t Hof. Bekijk hier de vlogs waarin een aantal van hen zich aan je voorstellen.

Afbeelding, van links naar rechts: Otto, Geesje, Niels, Rebecca, Anneloes, Sjoerd. Marleen staat niet op de foto.

Over MijnKerk.nl

Op MijnKerk.nl vind je handvatten om geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s en praktische tips. Juist als je merkt dat je je plek niet meer zo goed kunt vinden in een bestaande kerk, is MijnKerk.nl er voor jou. De website is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland.

Afbeelding: taart om de nieuwe site te vieren.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over de nieuwe website? Of heb je een levensvraag of ander onderwerp waar we zeker aandacht aan moeten besteden? Laat het ons dan weten via mail.

Een reactie op “Maak kennis met het vernieuwde MijnKerk.nl
  1. Anoniem schreef:

Gefeliciteerd met deze gave site!