MENUMENU

De 10 meest inspirerende Top2000 songs

Meer dan duizend mensen hebben op Top2000kerkdienst.nl gestemd op de drie nummers uit de Top2000 die hen het meest inspireren. Op basis van deze stemmen presenteren we een Top 10.

1. Mag Ik Dan Bij Jou – Claudia De Breij

2. Imagine – John Lennon

3. Avond – Boudewijn de Groot

4. Fix You – Coldplay

5. Stairway To Heaven – Led Zeppelin

6. Tears In Heaven – Eric Clapton

7. Bridge Over Troubled Water – Simon & Garfunkel

8. Bohemian Rhapsody – Queen

9. One – U2

10. Hallelujah – Leonard Cohen

Wil je weten op welk nummer de song staat waar jij op hebt gestemd, kijk dan gauw in onze Top 100 van meest inspirerende Top2000 songs.

Zelf een Top2000 dienst bezoeken

Wil je zelf een MijnKerk Top2000 kerkdienst bijwonen, kijk dan in het overzicht waar er bij jouw in de buurt een Top2000 dienst wordt georganiseerd.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
21 december 2015
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars