De 10 meest inspirerende Top2000 songs

Meer dan duizend mensen hebben op Top2000kerkdienst.nl gestemd op de drie nummers uit de Top2000 die hen het meest inspireren. Op basis van deze stemmen presenteren we een Top 10.

1. Mag Ik Dan Bij Jou – Claudia De Breij

2. Imagine – John Lennon

3. Avond – Boudewijn de Groot

4. Fix You – Coldplay

5. Stairway To Heaven – Led Zeppelin

6. Tears In Heaven – Eric Clapton

7. Bridge Over Troubled Water – Simon & Garfunkel

8. Bohemian Rhapsody – Queen

9. One – U2

10. Hallelujah – Leonard Cohen

Wil je weten op welk nummer de song staat waar jij op hebt gestemd, kijk dan gauw in onze Top 100 van meest inspirerende Top2000 songs.

Zelf een Top2000 dienst bezoeken

Wil je zelf een MijnKerk Top2000 kerkdienst bijwonen, kijk dan in het overzicht waar er bij jouw in de buurt een Top2000 dienst wordt georganiseerd.