Met hart en handen – Drempelvrees

Elselie de Jong, pastor voor doven, zal af en toe vlogs maken die ook verschijnen op MijnKerk.nl. Ze maakt geen 'gewone' vlog maar een gebarenvlog! Zo hebben ook dove mensen een plekje in onze community.

Ken je geen gebarentaal?

In het kort is dit wat Elselie vertelt:

Mijn eerste vlog voor mijnkerk.nl. En ik haat camera’s! Ik ben vreselijk nerveus. Waar ben ik aan begonnen, waarom doe ik dit? Ik doe dit omdat ik een verlangen heb: mensen ondersteunen, door mijn dagelijkse ervaringen te delen en te verbinden met geloof en persoonlijke groei.

Hoe ga ik om met drempelvrees? Ik heb eerst onderzocht wat mijn verlangen is. Daarna heb ik steun gezocht bij God. Ik las in de psalmen: Met God spring ik over een muur. Dat heb ik dus vandaag gedaan. Ik ben over de muur heen gesprongen, ik heb de vlog gemaakt, ook al ben ik gespannen.

Heb jij ook drempelvrees? Wat is jouw verlangen? En spring jij vandaag mee?

foto header: Flickr, Barbera w
Een reactie op “Met hart en handen – Drempelvrees
  1. Avatar Jet schreef:

Goed gedaan! Trots op je!