MENUMENU

Met hart en handen – Drempelvrees

Elselie de Jong, pastor voor doven, zal af en toe vlogs maken die ook verschijnen op MijnKerk.nl. Ze maakt geen 'gewone' vlog maar een gebarenvlog! Zo hebben ook dove mensen een plekje in onze community.

Ken je geen gebarentaal?

In het kort is dit wat Elselie vertelt:

Mijn eerste vlog voor mijnkerk.nl. En ik haat camera’s! Ik ben vreselijk nerveus. Waar ben ik aan begonnen, waarom doe ik dit? Ik doe dit omdat ik een verlangen heb: mensen ondersteunen, door mijn dagelijkse ervaringen te delen en te verbinden met geloof en persoonlijke groei.

Hoe ga ik om met drempelvrees? Ik heb eerst onderzocht wat mijn verlangen is. Daarna heb ik steun gezocht bij God. Ik las in de psalmen: Met God spring ik over een muur. Dat heb ik dus vandaag gedaan. Ik ben over de muur heen gesprongen, ik heb de vlog gemaakt, ook al ben ik gespannen.

Heb jij ook drempelvrees? Wat is jouw verlangen? En spring jij vandaag mee?

 

foto header: Flickr, Barbera w
Een reactie op “Met hart en handen – Drempelvrees
 1. Jet schreef:

  Goed gedaan! Trots op je!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
8 april 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars