MENUMENU

Met je smartphone in de auto – Welke regels vind jij nodig?

Ideaal zou natuurlijk zijn dat je tijdens het autorijden alleen maar aandacht hebt voor het verkeer. Wel zo veilig, voor jezelf en voor anderen. Niemand zal dat ontkennen.

Sinds 2013 is het aantal ongelukken op de Nederlandse grote wegen flink toegenomen. Men denkt dat dat door de smartphone komt. Dat stond vanmorgen op verschillende nieuwssites.

‘Even gauw antwoorden dat ik onderweg ben.’

‘Als ik vergeten ben over te stappen op handsfree, zal ik dat toch nog moeten instellen.’

Herkenbaar?

Wat vind jij ervan? – donderdagdiscussie

Veilig Verkeer Nederland stelde afgelopen augustus nog voor om het gebruik van een smartphone achter het stuur veel zwaarder te bestraffen.

Vind jij dat ook een goed idee? Welke maatregel denk je dat effect zou hebben? Wat zou jouw eigen gedrag op dit punt beïnvloeden?

We zijn benieuwd naar jouw mening!

 

Iedere donderdag willen we de donderdagdiscussie met je voeren: wat vind jij ervan?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 oktober 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars