MENUMENU

Mijmering – aan het kruis

Anne, onze trouwe blogger, heeft met de woorden die jullie vorige week noemden bij deze foto, een mooie mijmering geschreven.

Zomaar onderweg, sta ik dan even stil
op een driesprong, bij een kruisbeeld
Terwijl om mij heen, het leven voort glijdt
sta ik in gedachten, hoe dat ooit was
In die lang verleden tijd, twee houten palen
verbonden tot een marteltuig, een kruis
Stierf een mens in eenzaamheid, in vertrouwen
voor de zonden van de mensen, hun redding
Hij droeg volledig alle schuld, nam hun zonden mee
in overgave, door zijn eigen angst en pijn heen
Het contrast is groot, met mijn hier en nu
ik ben vrij, ga mijn weg verder volgen
In dankbaarheid en met respect, voor deze mens
nooit zal ik vergeten, hetgeen hij heeft gedaan.
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 mei 2016
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars