MijnKerk.nl krijgt tweede internetpredikant: Janneke Nijboer

Internetkerk MijnKerk.nl is een dominee rijker: Janneke Nijboer! Het is met veel plezier dat we als team achter internetkerk MijnKerk.nl kunnen aankondigen dat we groeien.

Een klein jaar geleden werd internetkerk MijnKerk.nl gelanceerd met Fred Omvlee als dominee. ‘Al sinds het begin had ik de wens dat er naast mij een vrouwelijke collega kwam. In de redactie en bloggers achter MijnKerk.nl zitten al meerdere vrouwen, maar een vrouwelijke predikant is er nu echt’. Janneke Nijboer werkt al jaren in de voorhoede van kerk en sociale media. Ze is ook werkzaam als missionair predikant in Noordwijk bij Windkracht3pt0. Binnenkort zal Janneke zich zelf presenteren in woord en beeld. Ze zal onder meer een aantal preekfilmpjes voor haar rekening nemen en alles wat zij verder nodig acht.

Groei
Internetkerk MijnKerk.nl maakt een groei door qua medewerkers, bloggers en spannende plannen voor de komende seizoenen. Gemiddeld zijn meer dan 3700 bezoekers per maand actief in de internetkerk.
Dominees Janneke Nijboer en Fred Omvlee hopen samen met het team redacteuren en bloggers jou als bezoeker van MijnKerk.nl te inspireren en te verbinden!
Het team MijnKerk.nl
info@mijnkerk.nl