MENUMENU

MijnKerk.nl krijgt tweede internetpredikant: Janneke Nijboer

Internetkerk MijnKerk.nl is een dominee rijker: Janneke Nijboer! Het is met veel plezier dat we als team achter internetkerk MijnKerk.nl kunnen aankondigen dat we groeien.

Een klein jaar geleden werd internetkerk MijnKerk.nl gelanceerd met Fred Omvlee als dominee. ‘Al sinds het begin had ik de wens dat er naast mij een vrouwelijke collega kwam. In de redactie en bloggers achter MijnKerk.nl zitten al meerdere vrouwen, maar een vrouwelijke predikant is er nu echt’. Janneke Nijboer werkt al jaren in de voorhoede van kerk en sociale media. Ze is ook werkzaam als missionair predikant in Noordwijk bij Windkracht3pt0. Binnenkort zal Janneke zich zelf presenteren in woord en beeld. Ze zal onder meer een aantal preekfilmpjes voor haar rekening nemen en alles wat zij verder nodig acht.

Groei
Internetkerk MijnKerk.nl maakt een groei door qua medewerkers, bloggers en spannende plannen voor de komende seizoenen. Gemiddeld zijn meer dan 3700 bezoekers per maand actief in de internetkerk.
Dominees Janneke Nijboer en Fred Omvlee hopen samen met het team redacteuren en bloggers jou als bezoeker van MijnKerk.nl te inspireren en te verbinden!
Het team MijnKerk.nl
info@mijnkerk.nl

Een reactie op “MijnKerk.nl krijgt tweede internetpredikant: Janneke Nijboer
 1. Willy van Kampen schreef:

  Wat leuk Janneke, gefeliciteerd!
  Via FB ken ik je al wat langer, en heb ik de indruk dat je van alle markten thuis bent. Van rode haren, gekke hoedjes, maar daarnaast ook het serieuze werk. Wens je met Fred een goede samenwerking en Gods zegen toe.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 september 2014
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars