MijnKerk.nl voor dummies?

"Nee, je bent geen dummie, geloven is niet voor dummies en je bent ook geen dummie als je wezenlijke vragen stelt."

Op de website van de Protestantse Kerk staan een paar pagina’s onder de noemer ‘voor dummies’. Niet dat jij of ik dummies zijn, maar daar vind je gewoon wat basic informatie over het christelijke geloof. De ‘…voor dummies’-boeken zijn heel populair om snel kennis over een bepaald onderwerp te krijgen. Er zelfs als een ‘De Bijbel voor dummies’.

Het is weer vrijdagmiddag drie uur en dus tijd voor wat ontspanning.

Als MijnKerk.nl een onderwerp ‘…voor dummies’ zou moeten behandelen, hoe zou dat eruit zien? Genade voor dummies? Jezus voor dummies? De kerk voor dummies? Avondmaal voor dummies? Jij mag het zeggen! Heb je een beetje hulp nodig om op gang te komen? Bekijk de grappige ‘Dummie Boekcover Generator’! Deel je titel hieronder.