Mooie muziek op vrijdag: Morning has Broken

Mooie muziek op vrijdag: vandaag een tip van MijnKerk-ganger Anne, ook bloggend als Cirkel der Natuur. Morning has Broken, maar nu in een andere versie.

Niet die van Cat Stevens, maar van Art Garfunkel en Diana Krall samen met de Ierse band The Chieftains.
Ik kende deze versie niet, dus bedankt!
Anne zegt hierover:
‘Alles gaat zijn gang
De ene dag is beter dan de andere, zoals bij iedereen.
De mooie muziek?
Als ik deze prachtige song hoor
word ik zó blij door de Goddelijke schoonheid
van al wat leeft, groeit en bloeit.
Mijn dankbaarheid om het Leven overheerst
dat ik het mag en kan zien en er deel van uitmaak!’

Daar kan ik alleen maar ‘Amen’op zeggen 🙂
Geniet en ik wens jullie allemaal een mooie vrijdag!
Fred
dominee Fred Omvlee
ook een tip? Mail naar: fred@mijnkerk.nl

4 reacties op “Mooie muziek op vrijdag: Morning has Broken
  1. Leendert Van Gemeren III schreef:

Ik heb deze vanochtend lekker hard opgezet op mijn nieuwe draaitafel maar dan gezongen door Third Day. Ook heel erg mooi!

• Fred Omvlee schreef:

Mooi, Leendert, heb je een linkje, want de versie van Third Day ken ik ook niet 🙂

2. Truus schreef:

Bedankt Anne deze vind ik zelfs nog mooier als Garfunkel en ik zeg net als Fred Amen op deze prachtige song.
    Gezegend weekend.

3. m. schreef:

ik dacht ik ben wel benieuwd nog naar andere versies en vond deze ook erg mooi