MENUMENU

Mooie muziek van Pentatonix!

Pentatonix stond natuurlijk ook op ons lijstje om met jullie te delen. Pentatonix maakt fantastische a capella covers. De Christmas Albums die ze maken zijn ook al zo mooi, én leuk voor alle leeftijden!!!

Deze zondag willen we twee topnummers van hen aanbevelen>>

Mary, Did You Know? – Pentatonix

Hallelujah – Pentatonix

Over Pentatonix

Pentatonix, een idee van Scott Hoying, is vernoemd naar de pentatonische schaal, een muzikale toonreeks met vijf noten per octaaf. De groep vond dat de vijf noten van de schaal bij hen paste. Ze vervingen de laatste letter met een x om het aantrekkelijker te maken. Het vijftal haalt inspiratie uit popmuziek, dubstep, electro, reggae en hiphop.

Pentatonix is een Amerikaanse a-capellagroep met vijf zangers: Scott Hoying, Kirstin Maldonado, Mitch Grassi, Matthew Sallee en Kevin Olusola. Tot 12 mei 2017 was de zanger Avi Kaplan de bass in plaats van Matthew Sallee, maar AVI Kaplan heeft aangekondigd dat hij de groep gaat verlaten eind 2017.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 december 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars