MENUMENU

Muziektip: Dreamer – Axwell ^ Ingrosso

De afgelopen twee weken hebben we genoten van de Olympische Winterspelen in PyeongChang in Korea.

Emoties

Prachtig om te kijken naar al die sporters die strijden, verliezen en winnen. Kracht, zelfvertrouwen, zenuwen, verbazing, pijn, vreugde, trots, verdriet en frustratie. Zoveel  emoties komen samen.

Dreamer

Op TV deed de NOS elke dag uitgebreid verslag. De programma’s werden besloten met een samenvatting in beelden van hoogte- en dieptepunten van die dag. Onder die samenvatting zat een mooi muziekje. Het is ‘Dreamer’ van het Zweedse muziekduo ‘Hardwell ^ Ingrosso’. Een leuk liedje over twee mensen die niet zoveel hebben, behalve een mooie droom. Ze dromen over een grootse toekomst. Of die droom uitkomt? Daar zegt het liedje niks over. Het hebben van een droom is al mooi genoeg!  

We are dreamers together
Always and forever
Let’s get high on believing
I can promise you
Yes, I am a dreamer too

De Olympische Spelen zijn weer afgelopen. Voor een aantal sporters is hun grote droom uitgekomen. Voor een heel aantal ook niet. Ik hoop dat iedereen blijft dromen. Van iets moois in de sport of in het leven.

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
25 februari 2018
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars