Natuurmoment ‘Geloof en Vertrouwen’

Begin de dag met het prachtige Latifa-gebed van de soefi-dichter Rumi. Dat dit gebed van geloof en vertrouwen, je door deze dag mag dragen.

‘Ik besta, ik verlang, ik hoop, ik geloof en vertrouw. Ik laat los, ik heb lief, ik ben bereid.’

Foto: Cirkel der Natuur

Foto: Cirkel der Natuur

 

 

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Ouders, dochter, en naasten

  Voor de ouders die te horen hebben gekregen dat hun dochter definitief het contact heeft verbroken zonder dat ze weten waarom. Voor de dochter die het contact heeft verbroken zonder dat het voor haarzelf ook allemaal duidelijk lijkt te zijn. En voor grootouder(s), broers, zussen en andere naasten. En voor de hulpverlening. Wees hen nabij en geef hen wat ze nodig hebben, God.
 •  

  Lein en leny

  Voor kracht en sterkte
 •  

  Lenie

  Dat er eindelijk rust in haar leven komt. En dat alle mankementen opgelost worden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars