MENUMENU

Niet op vakantie. En dan? (+ video)

Soms zijn zoveel vakantiekiekjes op Facebook en Instagram jaloersmakend. Vooral als je zelf niet op vakantie bent. Alsof jouw leven er dan op dat moment minder toe doet. Hoe ga je hiermee om?

Bekijk de video. 

Dominee Otto Grevink herkent dat wel:  “Ik vind het knap om te zien hoe mensen die niet op vakantie gaan hun momentjes kunnen pakken. Even in de zon in het park of op een terras, of fietsen naar een strand of een zwemvijver.
Natuurlijk, het is niet ver weg, maar dat hoeft voor veel mensen vakantie ook niet te zijn. Eigenlijk is
vakantie vooral eens wat anders doen en even genieten.”

Tip

Als dat jaloersmakende gevoel je nog eens bekruipt, denk dan aan deze tip van Otto. Hij zegt: “Het helpt om er iets voor in de plek te zetten. Iets dat je zelf hebt of kunt doen.”

Hoe doe jij dat?

Hoe kun je je dagelijkse routine even doorbreken, en genieten van wat vrije tijd? En kleine mini-vakantie, even eruit. Hoe doe jij dat?

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
12 augustus 2018
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars