Met nieuwe energie en een stip op de horizon

De afgelopen tijd hebben we nagedacht over MijnKerk, over waar we heen willen en hoe wat dat het beste kunnen doen. We hebben daardoor nieuwe energie gekregen en hebben een mooi pad uitgestippeld. We hebben de welbekende stip aan de horizon geplaatst en gaan daar naar op weg.

Wat gaat er veranderen?

• De looks van de website worden frisser. Ook wordt meer helder wat je eigenlijk kunt doen en verwachten op de website.
  • Vanaf september gaan we met met minder bloggers werken. Een paar gezichten in plaats van ongeveer twintig geven makkelijker herkenning en binding.
  • We willen meer interactie waardoor de community hechter wordt en groeien kan. Community is heel belangrijk. Zonder community zijn we geen kerk!

Wat blijft?

• We blijven online, met name op onze website en op facebook
  • De dominees Janneke en Otto zullen wekelijks bij MijnKerk aanwezig zijn en blogs en vlogs publiceren

Heb je tips of aandachtspunten voor ons? Ze zijn van harte welkom.
Je kunt ze plaatsen in een reactie!

Bedankt

Wij willen graag al de bloggers die afscheid nemen van Mijn Kerk van harte bedanken voor hun bijdragen en inzet. Het is heel bijzonder dat jullie dit hebben willen doen! Dank jullie wel!

Website en mailbox

Tot slot kunnen we nog vertellen dat we veel zin en energie hebben om aan de slag te gaan met de nieuwe plannen. Houd onze website en je mailbox dus in de gaten!
PS. Mocht je nog geen nieuwsmail van ons krijgen, dan kun je je hier aanmelden.

Een heel hartelijke groet,
Janneke, Otto en Marrit

4 reacties op “Met nieuwe energie en een stip op de horizon
  1. Mar schreef:

Een community is een gemeenschap voor gelijkgestemden. In de tijd dat ik mijn kerk volg merk ik dat ik niet het gevoel heb gelijkgestemd te zijn. Natuurlijk herken ik wel flarden in verschillende schrijvers van de blogs. Wil speciaal John en Anja ( mocht ze dit nog volgen) bedanken die regelmatighet gevoel gaven dat er even leuk contact was .

• Neeltje schreef:

Ik begrijp wat je bedoeld anoniem. Ik ben vanaf het begin “volger” maar heb vooral het laatste jaar weinig deelgenomen… En dat terwijl ik dat en de kerk wel mis… Vooral de laatste tijd…

• Mar schreef:

Jammer dat je iets mist wat je zo ik begrijp wel heb gekend en dat je net als mij teleurgesteld bent. Ik hoop dat je het weer vindt waar dit dan ook mag zijn. Het is jammer dat we niet echt aansluiting kunnen vinden. Als iets zo moet zijn zal het ook weer wel gebeuren een keer. Dus wie weet..

2. Mar schreef:

Interactie is het op elkaar reageren. Er is vaak geschreven we kijken uit naar jullie reacties maar daar bleef het dan ook bij meestal..Binding is emotionele band met een vertrouwd persoon. Dat kun je dus niet krijgen zonder die interactie.