NOS over Top2000 kerkdiensten

De NOS was gisteren ook bij één van de 90 Top2000-kerkdiensten, die door MijnKerk.nl worden ondersteund. Dominee Jochem Stuiver opende de Top2000 dienst in Maarsen met de woorden: "Of je nu fan bent van Abba of Adele, van Bach of Bieber, in naam van God en de mensen, wees welkom. Je hoort er helemaal bij".

Lees nu het hele NOS-artikel.

Is jullie Top2000 dienst ook in de media gewenst, deel via de reacties even een link, zodat iedereen mee kan genieten. Persoonlijke ervaringen over wat je geraakt heeft in de Top2000 dienst die jij (gisteren) bezocht, horen we ook graag.

Foto: PG Harderwijk