MENUMENU

Onverwacht Geluk

Vaak zijn het juist de kleine dingen die je intens gelukkig maken, die je doen voelen dat je leeft. Geniet van Irma's lunchgedicht en deel wat jou vandaag gelukkig maakt.

Vaak zijn het juist de kleine zaken
die je intens gelukkig maken:

De zon die weer schijnt na ‘n lange nacht,
een regenbui, de kleurenpracht
van vlinders, de bijen die zacht zoemen,
frisgroen gras en gele zonnebloemen.

Als je dat ziet, wat valt je dan veel
aan onverwacht geluk ten deel.

3 reacties op “Onverwacht Geluk
 1. Truus schreef:

  Vandaag regen hele dag door en toch zat mijn geluk in 5-minuten heen en weer met de fiets een kaartje posten voor een jarige het is gelukt droog binnen en het valt nu weer met bakken uit de hemel maar de jarige ontvangt op tijd mijn wens dat is mijn geluk voor deze dag.

 2. marina schreef:

  ik ben vaak zo druk van ‘s ochtends tot ‘s avonds maar afgelopen week nam ik een keertje rust in een luie stoel en genoot van het ijverig ewerk van van allerlei gevleugelde vriendjes, hommels bijen in allerlei soorten en maten en het was heerlijk rustgevend en ik voel me dan gelukkig dat in mijn rommelig tuintje deze diertjes iets van hun gading kunnen vinden

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
27 juli 2015
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars