Op vakantie – handle with care –

Ik ben er even niet, lekker weg.
Ik heb mijn spullen gepakt. Als ik de koffers pak, denk ik aan de Traveling Wilburys.

De Traveling Wilburys is een zogenaamde supergroep, waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Maar als individuen ken je de meesten wel. Ze staan op nr. 1218 in de Top2000.

Het ging ongeveer zo: George Harrison (voorheen van The Beatles) heeft een nieuwe single en zoekt een nummer voor de B-kant. Hij heeft wat oude vrienden waar hij wel eens mee speelt. Dat zijn Roy Orbison, Bob Dylan en Jeff Lynne (van Electric Light Orchestra). Die kunnen wel een nummer opnemen. Toevallig staat de gitaar van George nog bij Tom Petty (van Tom Petty and the Heartbreakers). Dus Tom schuift ook aan.

Pure lol
Ze delen allemaal de liefde voor oude, eerlijke rock ‘n roll.
Ze hoeven niets meer te bewijzen. Ze willen alleen maar lol maken. Doen waar ze van houden.
Er gaat wel eens iets fout als ze jammen. Daarover zei één van hen: “We’ll bury them”. Dat werd een ‘Wilbury’. En vervolgens werden ze de Traveling Wilburys. Een supergroep.

Handle with care
Dit nummer van de vriendengroep gaat er over dat de zanger zich als een oude koffer voelt. Gedeukt, gebruikt, achtergelaten op luchthavens. “Hou van me en behandel me met zorg” vraagt hij ” Ik ben zo moe van het alleen zijn”. Misschien voel jij je ook wel eens zo. Ik wens je toe dat iemand voorzichtig en lief met jou omgaat.

Ik ga voorzichtig om met mijn koffers, op vakantie!

Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
31 juli 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief