Foto-opdracht ‘Avondhemel’

Het is weer tijd voor de maandelijkse foto-opdracht op Mijn Kerk voor alle liefhebbers van natuurfotografie.

Als de avond valt, even stilstaan bij de dag

dankbaar om wat was en wat komt.

Ter inspiratie deze voorbeeldfoto van een prachtige avondhemel. Op Facebook schrijf ik er een mooie tekst bij. Deze keer vraag ik of je een foto wilt maken van wat jij een mooie avond-lucht-hemel vindt. De foto mag je delen als geluksmoment, op facebook of op twitter met #mijnkerkNL.

De mooiste foto’s verwerken we in een collage op MijnKerk.nl. Deze collage zal in de loop van volgende week geplaatst worden, dus je hebt nog even de tijd om te reageren. Ik kijk er met plezier naar uit.