Organiseer een Dierendagviering in jouw buurt

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een MijnKerk.nl Dierendagviering. Waarom? Omdat veel mensen troost en steun vinden in hun huisdier. Hoe leuk is het dan om met jouw hond naar een kerkdienst te kunnen.

Zo kwamen we op zondagmiddag rond Dierendag bij elkaar met zo’n vijftig bezoekers, twintig honden en het paard van de dominee. We lazen toepasselijke teksten uit de Bijbel, luisterden naar mooie muziek, dankten God voor onze huisdieren en we collecteerden voor de aanwezige Dierenambulance.
Bekijk hier een videoverslag.

Wil je ook zo’n Dierendagviering organiseren?
Zondag 4 oktober is de ideale dag daarvoor.
Laat het ons weten en we helpen je met tips.
Mail naar fred@mijnkerk.nl