MENUMENU

Organiseer een Dierendagviering in jouw buurt

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een MijnKerk.nl Dierendagviering. Waarom? Omdat veel mensen troost en steun vinden in hun huisdier. Hoe leuk is het dan om met jouw hond naar een kerkdienst te kunnen.

Zo kwamen we op zondagmiddag rond Dierendag bij elkaar met zo’n vijftig bezoekers, twintig honden en het paard van de dominee. We lazen toepasselijke teksten uit de Bijbel, luisterden naar mooie muziek, dankten God voor onze huisdieren en we collecteerden voor de aanwezige Dierenambulance.
Bekijk hier een videoverslag.

Wil je ook zo’n Dierendagviering organiseren?
Zondag 4 oktober is de ideale dag daarvoor.
Laat het ons weten en we helpen je met tips.
Mail naar fred@mijnkerk.nl

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
6 juli 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars