Win het boekje ‘Passiewoorden’ (deze actie is gesloten)

Janneke Nijboer schreef het boekje Passiewoorden. Komende zaterdag verloten we drie exemplaren onder mensen die een markante uitspraak delen van iemand die hen inspireert.

Laatste woorden zijn woorden die iemand vlak voor zijn sterven heeft uitgesproken.  De zeven laatste zinnen die Jezus voor zijn sterven uitspreekt, noemen we kruiswoorden. Janneke Nijboer schreef een meditatief werkboekje over de kruiswoorden getiteld ‘Passiewoorden’ met gedichten, korte verwerkingsopdrachten en prachtige beelden  van Daniël en Carolien Tavenier. Het boekje is te bestellen via uitgeverij Docete.

Komende zaterdag 7 maart verloten we drie exemplaren onder MijnKerk.nl bezoekers die een markante uitspraak delen van iemand die van invloed is (geweest) op hun leven. Dus wil je kans maken op dit prachtige boekje deel een uitspraak die jou inspireert in de reacties, op facebook of op twitter met #mijnkerkNL.

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Ouders, dochter, en naasten

  Voor de ouders die te horen hebben gekregen dat hun dochter definitief het contact heeft verbroken zonder dat ze weten waarom. Voor de dochter die het contact heeft verbroken zonder dat het voor haarzelf ook allemaal duidelijk lijkt te zijn. En voor grootouder(s), broers, zussen en andere naasten. En voor de hulpverlening. Wees hen nabij en geef hen wat ze nodig hebben, God.
 •  

  Lein en leny

  Voor kracht en sterkte
 •  

  Lenie

  Dat er eindelijk rust in haar leven komt. En dat alle mankementen opgelost worden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars