Win het boekje ‘Passiewoorden’ (deze actie is gesloten)

Janneke Nijboer schreef het boekje Passiewoorden. Komende zaterdag verloten we drie exemplaren onder mensen die een markante uitspraak delen van iemand die hen inspireert.

Laatste woorden zijn woorden die iemand vlak voor zijn sterven heeft uitgesproken.  De zeven laatste zinnen die Jezus voor zijn sterven uitspreekt, noemen we kruiswoorden. Janneke Nijboer schreef een meditatief werkboekje over de kruiswoorden getiteld ‘Passiewoorden’ met gedichten, korte verwerkingsopdrachten en prachtige beelden  van Daniël en Carolien Tavenier. Het boekje is te bestellen via uitgeverij Docete.

Komende zaterdag 7 maart verloten we drie exemplaren onder MijnKerk.nl bezoekers die een markante uitspraak delen van iemand die van invloed is (geweest) op hun leven. Dus wil je kans maken op dit prachtige boekje deel een uitspraak die jou inspireert in de reacties, op facebook of op twitter met #mijnkerkNL.

10 reacties op “Win het boekje ‘Passiewoorden’ (deze actie is gesloten)
  1. Adrie Stemmer schreef:

Mijn leraar Nederlands schreef op een door mij geschreven verhaal: ‘Een prachtig verhaal. Goed geschreven.’ Ik schrijf nog steeds graag. Daar heeft deze leraar zeker aan bijgedragen!

2. Tineke schreef:

Ik heb onder het bericht hierover op Facebook mijn reactie met foto gepost..

3. Loes Hogeweg schreef:

“Als je toch achter de geraniums moet zitten, pak dan dan je laptop en maak je nuttig”, zei mijn moeder tegen mij toen ik in een rolstoel belandde. Ik doe het en het geeft me heel veel voldoening.

4. Elvera Jansen schreef:

Een van de laatste dingen die mijn zusje heeft gezegd (ze stierf op 18 januari 2014 aan eierstokkanker, nog maar 48 jaar jong) tegen ons (haar man, mijn nichtje, mijn neefje): wordt weer gelukkig! Iedere keer als ik denk ‘ik wil dit leven zonder haar niet’, moet ik weer aan haar woorden denken. Ze wist dat het moeilijk voor me zou zijn om haar wens uit te voeren….. In 1996 verloren we onze mamma (57 jaar) aan dezelfde rotziekte. Ik wilde maar dat ze een makkelijkere wens had geuit. Maar nee….. ze wilde dat we weer gelukkig zouden worden. Het valt niet mee, maar ik moet het blijven proberen, met vallen en opstaan….. Lieve Anita, ik mis je zo, maar ik doe echt mijn best. Dikke kus van je zus X

5. Marc Westendorp schreef:

Mijn vader zei altijd: als je geen zin hebt, dan maak je maar zin! Ik leef daar elke dag naar en met succes.

6. Ramona schreef:

Elke dag is een dag om met de Heer te zijn.
    Mijn allerliefste oma was een puur mens, vol van haar geloof op de mooiste manier die ik ooit meegemaakt heb en elke dag probeer ik dit voor mijzelf ook zo te doen! Puur en oprecht, zo maakt het mijn leven elke dag een stukje mooier en gelukkiger!

7. Ray schreef:

Mijn moeder drukte mij op het hart: “wat het leven je ook brengt, zie de lichtpuntjes in elke dag”. Zij overleefde de Jappenkampen

8. Tietsje schreef:

Mijn tante zei altijd: ‘Och, we bidden toch voor dagelijks brood, dus morgen zie ik wel weer!’. Ik probeer daar naar te leven.

9. Marianne schreef:

Een religieus zei eens tegen mij: ‘Niet iedereen hoeft een Mozes of Abraham te worden. Word gewoon je beste zelf.’

10. Arja van den Dikkenberg schreef:

Mijn vader zei op zijn sterfbed, het einde is nabij de poort staat open. Daarmee is mijn zoektocht naar God begonnen en heb ik Hem mogen ontmoeten en mogen ervaren dat er niets is wat Hij en ik samen niet aankunnen.