Win het boekje ‘Passiewoorden’ (deze actie is gesloten)

Janneke Nijboer schreef het boekje Passiewoorden. Komende zaterdag verloten we drie exemplaren onder mensen die een markante uitspraak delen van iemand die hen inspireert.

Laatste woorden zijn woorden die iemand vlak voor zijn sterven heeft uitgesproken.  De zeven laatste zinnen die Jezus voor zijn sterven uitspreekt, noemen we kruiswoorden. Janneke Nijboer schreef een meditatief werkboekje over de kruiswoorden getiteld ‘Passiewoorden’ met gedichten, korte verwerkingsopdrachten en prachtige beelden  van Daniël en Carolien Tavenier. Het boekje is te bestellen via uitgeverij Docete.

Komende zaterdag 7 maart verloten we drie exemplaren onder MijnKerk.nl bezoekers die een markante uitspraak delen van iemand die van invloed is (geweest) op hun leven. Dus wil je kans maken op dit prachtige boekje deel een uitspraak die jou inspireert in de reacties, op facebook of op twitter met #mijnkerkNL.