MENUMENU

Petrus vertelt: zeezeiler Henk de Velde gooide het roer om

In de derde aflevering van Petrus Vertelt het verhaal van Henk de Velde. Hij zeilde de wereld over, om niet meer terug te keren naar Nederland. En toch zette hij weer voet aan Hollandse bodem.

Podcast
Deze aflevering van Petrus Vertelt is nu te beluisteren.
Ook via Apple Podcasts en voor Android in de app Stitcher.

Afgelopen weken kwamen al twee afleveringen online. Bijvoorbeeld over de jarenlange strijd om een ‘nieuw hartje’ en de kaars voor de overledenen op Koninginnedag 2009.

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen – elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Wilt je op 24 mei een avond bijwonen van Petrus vertelt…? Kijk dan op protestantsekerk.nl/petrusvertelt.

 

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 mei 2018
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars