MENUMENU

Petrus vertelt: zeezeiler Henk de Velde gooide het roer om

In de derde aflevering van Petrus Vertelt het verhaal van Henk de Velde. Hij zeilde de wereld over, om niet meer terug te keren naar Nederland. En toch zette hij weer voet aan Hollandse bodem.

Podcast
Deze aflevering van Petrus Vertelt is nu te beluisteren.
Ook via Apple Podcasts en voor Android in de app Stitcher.

Afgelopen weken kwamen al twee afleveringen online. Bijvoorbeeld over de jarenlange strijd om een ‘nieuw hartje’ en de kaars voor de overledenen op Koninginnedag 2009.

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen – elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Wilt je op 24 mei een avond bijwonen van Petrus vertelt…? Kijk dan op protestantsekerk.nl/petrusvertelt.

 

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 mei 2018

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
 •  

  T.

  Een kaarsje voor T., die vandaag toetsen heeft waar ze zo vreselijk tegenop ziet maar die ook zo ontzettend belangrijk zijn voor wat ze heel graag wil! Dat ze geen last van faalangst zal hebben, maar de toetsen gewoon zal maken op basis wat ze kan en weet. Want dan haalt ze ze ongetwijfeld!
 •  

  Willie

  Ik wil een kaarsje branden voor Willie en Jan, die door een moeilijke tijd heen gaan en wel wat licht en de Lichtbron kunnen gebruiken.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars