GLOW met light-pionieren met MijnKerk.nl

Op het Landelijk Missionair Festival op zaterdag 10 december zul je ook dit jaar weer aangestoken worden door allerlei mooie initiatieven, ideeën en inspirerende personen. En dan? Waar begin je met al je inspiratie? Missionair zijn en pionieren: het klinkt leuk, maar ook groot. Kun je klein beginnen? Ja, dat kan! Met Mijnkerk.nl kun je beginnen met een light-versie van pionieren door een Meetup te organiseren.

Mijnkerk.nl is dé internetkerk van Nederland. De eerste. En een van de eerste pioniersplekken van de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn een online kerk, die tal van mensen inspireert via de website en Facebook. En die tal van mensen samenbrengt in besloten groepen rondom verschillende thema’s. Mensen die over het algemeen niet meer zo vaak in de kerk komen, of via internet op zoek zijn naar zingeving.

Mijnkerk.nl kan jou helpen om die mensen ook in jouw omgeving te benaderen. Want dat is niet makkelijk vanuit de traditionele kerk. Die kent een drempel. En dat weten we maar al te goed. Als dominee in een gewone wijkgemeente merk ik dat ook. Die drempel van de traditionele kerk komen veel mensen moeilijk over. Internet kent minder drempels. En met ons online-platform willen we jou helpen om mensen te benaderen die niet of niet meer naar de kerk komen.

Mijnkerk.nl biedt jou hele concrete formats om mee aan de slag te gaan. Kleinschalige bijeenkomsten rondom een thema dat jou inspireert. Want het begint bij jou. Waar vind jij je inspiratie? En hoe kun je dat delen met anderen? We helpen je dat te onderzoeken. We coachen en begeleiden je. En we bieden je een netwerk van nog meer mensen die dat willen doen.

Mijnkerk.nl wil zo de klavertjes zaaien die op ons logo staan. Een stukje geluk, een stukje heil, een stukje plek van God die kan ontstaan waar mensen zoeken komen en geïnspireerd weer verder gaan.

Op het Landelijk Missionair Festival vertellen we er graag meer over. Zien we je daar?

Zie voor meer info: www.mijnkerk.nl/meet-ups