MENUMENU

Een plek om je thuis te voelen…

Er zijn verschillende plaatsen waar ik mij thuis voel. Allereerst in mijn eigen huis, bij mijn familie, mijn vrienden maar ook in Mijn Kerk ben ik al jaren thuis. Sinds vorig jaar is er nog een plek waar ik mij thuis voel: de online fanclub die ik heb opgericht voor de TV-serie A Place To Call Home. Een spannende en meeslepende Australische dramaserie die fans trekt van over de hele wereld.

De serie vertelt het verhaal van Sarah Adams, een vrouw met een mysterieus verleden die moet vechten tegen vooroordelen en afwijzing. Ik doe niets liever dan mensen met elkaar in contact brengen, zoeken naar verbindingen en relaties. Het hebben van een gemeenschappelijk interesse maakt die verbinding al bijna automatisch.

Ik zie in mijn fanclub respect voor elkaars mening, enthousiasme over nieuwe ontwikkelingen in de TV-serie maar ook persoonlijke verhalen van mensen die overeenkomsten zien met hun eigen leven! Het is mooi om te zien hoe deze mensen met elkaar omgaan. Ik kan er erg van genieten!

Het is december, de feestdagen staan voor de deur. Ook leden van mijn fanclub voelen zich soms alleen, in deze tijd. Ik probeer mensen op allerlei manieren wat licht mee te geven; al is het maar een mooi fragment uit hun favoriete serie! Het werkt echt helend voor mensen!

Verder ben ik ook nog om een andere reden enthousiast over de maand december: Sinds 5 december (wat een Sinterklaascadeau!) wordt A Place To Call Home dagelijks herhaald op BBC-2! Alle seizoen zijn te zien. Hopelijk brengt het een beetje licht voor hen die zich alleen voelen!

Nieuwsgierig naar A Place To Call Home? Er is een besloten Facebookgroep met ruim 1500 leden. Je bent meer dan welkom om lid te worden deel uit te maken van een club mensen die echt iets gemeenschappelijks hebben: ze zijn op zoek naar een plek waar ze zich thuisvoelen!

www.facebook.com/groups/DutchAPTCHFans

Meer informatie: antonvandijken@tiscali.nl

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
19 december 2016
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars