MENUMENU

Positieve berichten – deel ze met ons en met anderen!

Janneke en Marrit hebben vandaag gehoord dat positieve verhalen belangrijk zijn, dat ze het goede losmaken in mensen. Eigenlijk wisten we dat natuurlijk best, maar mensen zijn eerder geneigd te klagen...

Voorbeeld van een positief verhaal:
Een jongen had een kleine kans een super schoolreisje te winnen voor zijn klas. Hij kleurde en kleurde. Zijn ouders waarschuwden hem nog... 'Waarschijnlijk win je niet.' Bang dat hij teleurgesteld zou raken. End e jongen? Hij hield vol. En hij won! En nu neemt hij dat verhaal met zich mee. Steeds als hem iets moeilijks te doen staat zegt hij tegen zichzelf: 'Het kan nooit zo moeilijk zijn als die kleurwedstrijd winnen!'

Een kort filmpje van ons en we hopen dat jullie je goede verhalen met ons zullen delen!

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
18 september 2017
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars