MENUMENU

‘Raak mij aan’ van Roosbeef – Muziektip

Speciaal voor al de mensen die #metoo schreven of dat niet durfden – maar voor wie wel #metoo geldt –  een klein en kwetsbaar liedje van Roosbeef: ‘Raak mij aan’. Roosbeef schreef ‘Raak mij aan‘ voor meisjes in oorlogssituaties die niet perse bang zijn voor de dood, maar wel om onaangeraakt te sterven. Slachtoffers van seksuele intimidatie hebben vaak moeite met het aangaan van relaties, moeite met liefdevol lichamelijk contact.
Laten we bidden dat ze de zachte, tedere, liefdevolle, onvoorwaardelijke lichamelijke liefde leren kennen en zich er aan over durven te geven.

Raak mij aan – Wat vind jij?

Wat vind jij van de tekst? Kunnen mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld of seksuele intimidatie hier ook iets aan hebben?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars