MijnKerk.nl redactie breidt uit

MijnKerk.nl groeit en daarom zijn we blij dat er steeds meer mensen mee gaan doen. Maak kennis met Nicolet Mulder die aan de slag gaat als community manager en Neeltje Waagmeester die tijdelijk aan de slag gaat als adjunct hoofdredacteur.

Als je regelmatig op de website of op facebook reageert, kom je Nicolet waarschijnlijk regelmatig tegen, want zij reageert namens MijnKerk.nl op de reacties die op de website of facebook gepost worden.

Nicolet: “Pas op mijn dertigste ben ik er achter gekomen dat het christelijke geloof echt heel anders is dan mijn vooroordelen erover. Vanaf dat moment wil ik er ook echt àlles over weten. Bij alles wat ik te weten kom, leer ik steeds opnieuw dat er nog veel meer is dat ik niet weet. Voor mij is leidraad in deze zoektocht dat God liefde is en dat Hij altijd en overal aanwezig is. Ik vind het inspirerend om hierover met andere mensen na te denken.”

Ook Neeltje kom je weer regelmatig tegen. Ze zal af en toe zelf bloggen, blogs plaatsen en werkt verder achter de schermen mee aan de toekomst van MijnKerk.nl.

Neeltje:”In 2006 deed ik belijdenis in de Westerkerk in Amsterdam. Sinds we (Martijn, dochters Nienke (4) en Noortje(1) in Zaandam wonen bezoeken we activiteiten van de Noorderkerk. Ik ga regelmatig naar (muziek-)festivals, ben dol op fototentoonstellingen, dineren, lezen, bitterballen, kaas en de herfst zonder regen.”

Wil je zelf ook meebouwen aan MijnKerk.nl?  Kijk bij onze vacatures of neem contact met ons op.