MENUMENU

Rust in de wasstraat

Op de laatste werkdag van een drukke werkweek moest ik tanken. En eigenlijk moest ik zelf ook bijtanken. Zoveel indrukken, en zoveel nog te doen. En ach, nu ik toch aan het tanken ben bij de wasstraat, meteen maar even de auto door de wasstraat gehaald. 

Gunnen

Eens in de zoveel tijd gun ik mezelf de wasstraat. Eigenlijk vind ik dat ik zelf mijn auto moet wassen. Maar ik doe al zoveel. En het is winter. Dus vooruit.

Goedgemutst

Geen wachtrij op de vroege vrijdagmorgen. En goedgemutst begint de autowasser mijn auto in te zepen en de velgen te boenen. Dan moet ik de antenne eraf draaien (net als in de Beekse Bergen denk ik dan altijd) en mag ik de auto de wasstraat inrijden.

Lekker

Ik behoor tot het leger mensen dat dan lekker in de auto blijft zitten. En ik vind het ook lekker. Radio uit, telefoon neergelegd, doe ik mijn ogen dicht en laat ik het over me heen komen: de borstels langs de auto, het lichtjes schudden van de auto en het lage geluid dat het geeft. Dan de föhn, het blazen langs de wagen. Heerlijk. Het brengt me even tot rust. Afgesloten van de buitenwereld, heb ik even een momentje voor mezelf.

Lucht

Het gaat altijd sneller dan ik wil. En dan gaat de wasstraat weer open en moet ik eruit rijden. Nog even de banden oppompen. Zelf heb ik ook weer wat meer lucht voor de rest van de dag. Ik kan er weer even tegenaan. Op naar het pick-up point; ook zo’n verademing in alle hectiek.

 

Heb jij speciale momenten dat je even rust vindt in alle hectiek?  

 

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
8 februari 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars