MENUMENU

Save the date: Graceland Festival

Van 15 tot en met 18 augustus 2019 vindt de vijfde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Ook MijnKerk is van de partij. Wij vinden Graceland echt een fantastische plek. Een plek waar we elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met onszelf, onze naaste, de wereld en God. Waar we genieten van kunst en muziek en vernieuwd worden in ons denken.

Graceland Festival biedt podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, meeslepende shows, rustgevende meditatie en kleine kunst.  Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Dit terrein zal worden omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

 • Lees hier hoe enthousiast onze blogger Geesje vorig jaar was over het festival.
 • Lees hier hoe bezoekers van 2018 en artiesten het festival hebben ervaren.

Tickets

Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website. Volg het festival via de website, op Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jeff Marshall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Anneloes van ´t Hof

Geschreven door:

Thema: Blog
6 maart 2019
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars