MENUMENU

Schrijf eens een brief!

Tikketikketik, betalen, verzenden, klaar. Dat is de wijze waarop ik tegenwoordig mijn kaarten verstuur. Ik was dan ook blij verrast toen ik laatst een handgeschreven envelop in de bus kreeg. Met daarin een handgeschreven (!) brief. Een unicum, want tegenwoordig lijkt, op de vakantiekaart na, alles via de digitale weg te gaan.

De zender van de brief schreef dat ze van iemand had gehoord dat schrijven goed voor je is. ‘Je ordent je gedachten, je neemt er de tijd voor. Ultieme ontspanning!’.

Doe dinsdag, doe jij mee?

Schrijf jij nog wel eens een echte brief? Of een kaart met meer dan ‘Groeten uit …’? Ga met mij de uitdaging aan en schrijf een dezer dagen eens een brief aan iemand waarvan je weet dat hij/zij blij zal worden van post. Doe jij mee?

Foto: Keith Williamson

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 juni 2014

5 x gelezen
Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars