Welkom bij #socialkerst 2017!

Welkom bij #socialkerst 2017! Vandaag vieren we online kerst met jou! De hele dag wordt deze live blog geüpdatet en vind je hier video’s, blogs en winacties die te maken hebben met kerst.

16.00 Het is klaar!

Dit was socialkerst 2017

16.00 Een kerstverhaal als toetje!

Voor socialkerst sprak dominee Janneke Nijboer haar zelfgeschreven kerstverhaal in. Ga er lekker voor zitten en laat het rustig over je heen komen.

15.00 Nog een klein cadeautje!

Lichtpuntjes

14.00 Wat betekent kerst voor jou?

Speciaal voor jou ontwikkelden we als mijnkerk.nl een e-book voor jou. Het gaat over kerst en over lichtpuntjes. Je download het hier (klik).

Dominee Janneke legt hieronder uit wat het voor haar betekent. Wat is kerst voor jou?

13.00 Lunchtip!

Met kerst kun je een grote maaltijd maken, maar ook iets heel kleins kan verrassend en goed zijn. Het team van MijnKerk.nl deelt met jullie hun favoriete kerstamuses. Een kleine streling voor de tong.

Amuse Americain

Amuse Italian

Amuse alla Marrit

12.00 Blue Christmas

Niet iedereen houdt van kerst. Dominee Otto heeft speciaal voor jou een lied uitgezocht die past bij dit gevoel.

11.00 Klein cadeautje voor jou!

Omdat we het kleine vieren hebben we een leuk download cadeautje voor je: Gezellige menukaartjes voor aan de tafel, of je nu met zijn tweeën, alleen of met veel eet: het mooi maken kan altijd.

Vind jij kerst een sociaal iets of voel je je juist eenzaam?

download hier de menukaarten

10.00 Wat is kerst eigenlijk?

Veel mensen tellen de dagen af tot Kerst. De sfeer van de lichtjes overal, de versieringen en gezellige vrije dagen zijn een fijn vooruitzicht. We kijken er ook naar uit omdat de dagen voor kerst steeds donkerder worden. We kunnen wel weer wat licht gebruiken. En dan is het Kerst.

> Lees meer… in de blog van dominee Otto: Waar gaat kerst over?

waar gaat kerst over

9.00 We gaan van start met #socialkerst2017!