MENUMENU

Hoe gedraag jij je op social media?

Hoe gedraag jij je op social media? Hebben we een verantwoordelijkheid voor wat je schrijft en zegt? Hans Luiten roept tot een zekere bescheidenheid als het gaat om steeds je niet gefundeerde mening te uiten. "Als je met je huisarts wilt mee praten, prima, maar lees en verdiep je dan wel"

Wat is jouw mening

Ben jij het met Hans eens? Mag het allemaal wel wat meer bescheiden op social media? Of zie je dit toch anders? Vind je bijvoorbeeld dat iedereen moet delen wat hij of zij wil delen?

Foto: Jason Howie
2 reacties op “Hoe gedraag jij je op social media?
 1. kleeblatt schreef:

  Ik ben het er mee eens, vindt het ook heel vervelend als mensen zo doen als of ze ergens verstand van hebben en bij na vragen blijkt het dus helemaal niet zo te zijn.

 2. Mar schreef:

  Er zijn ook veel dingen waarover je een mening moet vormen waarover je de antwoorden niet in boeken kan vinden…men houdt de waarheid liever verborgen… Iedereen mag ook zelf beslissen om zich ergens in te verdiepen of niet.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
6 april 2016
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars