MENUMENU

Hoe gedraag jij je op social media?

Hoe gedraag jij je op social media? Hebben we een verantwoordelijkheid voor wat je schrijft en zegt? Hans Luiten roept tot een zekere bescheidenheid als het gaat om steeds je niet gefundeerde mening te uiten. "Als je met je huisarts wilt mee praten, prima, maar lees en verdiep je dan wel"

Wat is jouw mening

Ben jij het met Hans eens? Mag het allemaal wel wat meer bescheiden op social media? Of zie je dit toch anders? Vind je bijvoorbeeld dat iedereen moet delen wat hij of zij wil delen?

Foto: Jason Howie
2 reacties op “Hoe gedraag jij je op social media?
 1. kleeblatt schreef:

  Ik ben het er mee eens, vindt het ook heel vervelend als mensen zo doen als of ze ergens verstand van hebben en bij na vragen blijkt het dus helemaal niet zo te zijn.

 2. Mar schreef:

  Er zijn ook veel dingen waarover je een mening moet vormen waarover je de antwoorden niet in boeken kan vinden…men houdt de waarheid liever verborgen… Iedereen mag ook zelf beslissen om zich ergens in te verdiepen of niet.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
6 april 2016

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars