MENUMENU

Spreuk van de week ‘Dromen’

Dromen ... Zijn ze bedrog? Of vertellen meer over wie we zijn, dan we met woorden kunnen uitdragen of met houding laten zien? Dromen zijn uitstekende richtpunten.

Voormalig Amerikaans presidentsvrouw Eleanor Roosevelt (1884-1962) was ook columniste en schreef ooit: ‘De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen.’ Dat gold voor haar man, maar ook voor haarzelf.

Onlangs mocht ik een jonge vrouw interviewen, die grote indruk op me gemaakt heeft. Anna Rijken is stoer, maar ook heel gevoelig. Glazenier, met lof geslaagd voor de opleiding, nu op het punt van echt uitvliegen. Ik ben benieuwd waar haar creativiteit en leergierigheid haar brengen. Dat geldt ook voor mijn eigen kinderen en voor al die jonge mensen die op de drempel van een volwassen, zelfstandig leven hun weg gaan.

20150827 Dromen_blog

 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
27 augustus 2015
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars