MENUMENU

Spreuk van de week ‘Hoor mij’

Muziek is een prachtige katalysator voor je gevoel, voor je twijfel, voor je geloof.

Wie kent de Beatles niet? Net als bijvoorbeeld Elvis en Michael Jackson is deze Engelse band een niet meer weg te denken ankerpunt in de muziek geworden. Iconen van hun tijd, een bijzondere tijd waarin de jeugd van God los leek te zijn.

De ‘Beatle’ die mij het meest aanspreekt is George Harrison. Waar John Lennon de protestzanger was, Paul McCartney veel liefdesmuziek schreef, was George Harrison het lid van de band dat vooral een religieus en spiritueel spoor ging volgen . De inmiddels overleden Harrison was een Godszoeker. Ik houd van de manier waarop deze twijfelaar en zachte zoeker woorden geeft aan zijn weg. Hoe hij rechtstreeks via zijn muziek met God communiceert – ‘Hear me Lord’

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
14 mei 2015
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars