MENUMENU

Spreuk van de week ‘Hoor mij’

Muziek is een prachtige katalysator voor je gevoel, voor je twijfel, voor je geloof.

Wie kent de Beatles niet? Net als bijvoorbeeld Elvis en Michael Jackson is deze Engelse band een niet meer weg te denken ankerpunt in de muziek geworden. Iconen van hun tijd, een bijzondere tijd waarin de jeugd van God los leek te zijn.

De ‘Beatle’ die mij het meest aanspreekt is George Harrison. Waar John Lennon de protestzanger was, Paul McCartney veel liefdesmuziek schreef, was George Harrison het lid van de band dat vooral een religieus en spiritueel spoor ging volgen . De inmiddels overleden Harrison was een Godszoeker. Ik houd van de manier waarop deze twijfelaar en zachte zoeker woorden geeft aan zijn weg. Hoe hij rechtstreeks via zijn muziek met God communiceert – ‘Hear me Lord’

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
14 mei 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
 •  

  T.

  Een kaarsje voor T., die vandaag toetsen heeft waar ze zo vreselijk tegenop ziet maar die ook zo ontzettend belangrijk zijn voor wat ze heel graag wil! Dat ze geen last van faalangst zal hebben, maar de toetsen gewoon zal maken op basis wat ze kan en weet. Want dan haalt ze ze ongetwijfeld!
 •  

  Willie

  Ik wil een kaarsje branden voor Willie en Jan, die door een moeilijke tijd heen gaan en wel wat licht en de Lichtbron kunnen gebruiken.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars