Spreuk van de Week ‘Muziek’

Een citaat van de Franse schrijver Victor Hugo (1802-1885), dat voor zichzelf spreekt. Muziek, een katalysator.

Foto: Dreamstime

Foto: Dreamstime

 

One comment on “Spreuk van de Week ‘Muziek’
  1. Avatar Nierstichting schreef:

    Helemaal eens met deze spreuk muziek is voor mij liefde kracht geloof alles wat je niet kan begrijpen kan je in muziek beluisteren soms zit ik er even doorheen ga dan zitten met gesloten ogen en luister wat muziek mij kan vertellen het geeft mij een boost en dan voel ik dat muziek gelijk aan bidden gelinkt kan zijn.
    Groetjes Truus.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
25 juni 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief