Een stadswandeling

Een suggestie voor leuke dingen. Een idee om te doen, lekker alleen of met anderen. Eigenlijk willen we dat soort tips altijd wel horen! MijnKerk.nl zocht daarom verschillende tips op en ook deze zaterdag zullen we er een met je delen!

Stadswandeling

Bedenk in welke stad je eigenlijk nog onbekend bent, maar waarvan je denkt dat ie best interessant zou kunnen zijn. Grote kans dat die stad mooi stadswandelingen heeft. Vaak kun je ze online vinden en in andere gevallen kun je even langs de plaatselijke VVV gaan. Tip dus om dit weekend een mooie stadswandeling te gaan maken!

Tip: kijk op www.dewandeldate.nl

Koffie met wat lekkers

Als je wangen gloeien van de heerlijke stadswandeling dan is het tijd voor pauze. Ga ergens naar binnen waar het leuk oogt en bestel koffie/ thee of chocolademelk… en doe niet zuinig: maar neem iets er bij! (Of natuurlijk een wijntje/ biertje/ fris met bittergarnituur!)

Laat ons weten welke stad het geworden is!