MENUMENU

Start de stilte

Op deze zondag wijzen we je graag op een website waar we bij mijnkerk.nl erg blij van worden. Niet alleen is ‘ie erg mooi vormgegeven, maar www.startdestilte.be is ook nog eens erg praktisch. Je kunt namelijk meteen aan de slag met gebed, meditatie, bidden met de Bijbel en nog veel meer. Gewoon vanachter je pc.

Op de website is te lezen: “Hoe kan jij in je drukke leven stilte, innerlijke rust, diepgang en waarachtigheid ervaren? Door regelmatig stil te vallen, te mediteren of te bidden. Hoe begin je eraan? Dat zie je op Start De Stilte.”

Graag nodigen we je uit om vandaag eens een YouTube-meditatie te doen. Er staan er verschillende op de website. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

 

Een reactie op “Start de stilte
 1. bood schreef:

  Let op! Dit kan niet als je anoniem plaats

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
11 augustus 2013
Kaarsjes:
 •  

  Liesbeth

  Mensen geef elkaar een hand Liefde kent geen kleur of stand Zwart of wit of arm of rijk In ons hart zijn wij gelijk Mensen kijk elkaar eens aan Tracht elkander te verstaan Wilt gij niet wat u geschiedt Doe dat ook een ander niet Eenmaal zal die boodschap door de wereld gaan Probeer een lichtdrager te zijn.
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars