MENUMENU

Straks komt ze gewoon weer thuis

Anne Faber is na dagen vermist te zijn, gevonden. Wat een groot verdriet, Anne is gevonden. Zouden jullie voor haar vriend en familie willen bidden, een kaarsje branden, of op een andere manier die bij jou past haar willen gedenken?

Anne Faber is na dagen vermist te zijn, gevonden. Wat een groot verdriet, Anne is gevonden. Zouden jullie voor haar vriend en familie willen bidden, een kaarsje branden, of op een andere manier die bij jou past haar willen gedenken?

Ik zwaai haar uit!
– niet bijzonders –
Elke dag laat ik haar gaan.

 

            Ik zwaai terug
            naar mijn moeder
            in het huis,
            achter het raam.

 

Als ze de straat uit is,
vertrouw ik haar
de anderen toe;
de toevallige passant,
auto’s en het vrachtverkeer,
die haar passeren,
de blaffende hond op het erf,
overstekend wild.

 

           Stevig trap ik tegen de wind in
           Geniet van de kracht
           die ik moet gebruiken.
           Mijn hele lijf doet mee.

 

Ik keer me af van het uitzicht.
Mijn hoofd bij mijn werk,
– vergeet haar
voor uren en uren -.
Straks komt ze gewoon weer thuis.

Een reactie op “Straks komt ze gewoon weer thuis
 1. Mar schreef:

  Ik denk dat dit pijn zal doen als de geliefden van Anne Faber dit zouden lezen.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 oktober 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars