Is er nog iets over van je vakantiegevoel?

In de herfstvakantie blik ik terug op de start van het nieuwe schooljaar en het nieuwe seizoen. In augustus maakte ik een filmpje over hoe je je vakantiegevoel kunt vasthouden? Herkende je het gevoel dat je het helemaal anders wil gaan doen met alle drukte die er na de vakantie weer aan zou komen? En, is het gelukt?
Tekst gaat hieronder verder

Versloffen

Mijn goede voornemens hebben gauw de neiging om te versloffen. Ja, ik ben beter gaan plannen en heb ook de dagen met mijn dochter goed gepland, net als andere vrije tijd en tijd voor het koor. Maar toch, het werk sluipt er langzaam in en de blogs voor deze week schrijf ik ook op zaterdag. Moet even. Even ja. Niet altijd.

Klein beginnen

Misschien moet ik ook niet te streng zijn. Want het ging in het filmpje om om klein te beginnen. Als een mosterdzaadje. Anders lukt het nooit. Grote veranderingen beginnen klein. Misschien dat even eruit deze herfst ook een lichte reset kan zijn om weer klein verder te gaan.
Hoe is het jou vergaan na de zomer? Is het anders dan voor de vakantie hoe je met alle drukte omgaat? Wat lukte er van je voornemens en wat niet?

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
15 oktober 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief