MENUMENU

Tijd voor niets – de boel de boel laten

De wereld lijkt altijd maar door te draaien. Oorlogen en rampen nemen geen pauze en stoppen niet als het mooi weer is.
Het is nog wel eens lastig om je daar voor af te sluiten en tijd te nemen voor niets.

Toch moet iedereen af en toe bijtanken. Een dagje andere dingen doen dan gewoonlijk. Even niets aan je hoofd, even ontspannen. En als het kan misschien zelfs wel wat langer. Meerdere dagen achter elkaar vrij zijn, dat doet veel mensen goed.

Doe jij dat regelmatig? Laat je dan de boel de boel en doe je even niets?

Vorig jaar maakt Otto Grevink een filmpje over rust zoeken:

Een reactie op “Tijd voor niets – de boel de boel laten
 1. Marijke Bezemer van Doorne schreef:

  Rust in de wasstraat. Op mijn verjaardag belde mijn broer hij zat in zijn auto ik nam op met Marijke, met je broertje. Ik verstond hem niet goed vanwege de herrie welke de wasmachine maakte. Jij zegt toch altijd dit is mijn broertje. Hij is lang wel zes jaar jonger. Ik ben klein. We lijken niet op elkaar. Eigenlijk had hij geen tijd dus maar even bellen vanuit de wasstraat. Afgesloten van de buitenwereld. Het mooie is voor God hoef je geen antenne in te schuiven om kopje onder te gaan voor een wasbeurt. Kom tot mij, en ik zal je je broodnodige rust geven. Hoe vind je rust eigenlijk niet zo mijn broer deed. Ik was een tijdje afgesloten van de buitenwereld. Gelukkig is dat ver achter mij. En dat geeft de broodnodige rust.

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
16 juli 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars