Tijd voor niets – de boel de boel laten

De wereld lijkt altijd maar door te draaien. Oorlogen en rampen nemen geen pauze en stoppen niet als het mooi weer is.
Het is nog wel eens lastig om je daar voor af te sluiten en tijd te nemen voor niets.

Toch moet iedereen af en toe bijtanken. Een dagje andere dingen doen dan gewoonlijk. Even niets aan je hoofd, even ontspannen. En als het kan misschien zelfs wel wat langer. Meerdere dagen achter elkaar vrij zijn, dat doet veel mensen goed.

Doe jij dat regelmatig? Laat je dan de boel de boel en doe je even niets?

Vorig jaar maakt Otto Grevink een filmpje over rust zoeken:

One comment on “Tijd voor niets – de boel de boel laten
  1. Avatar Marijke Bezemer van Doorne schreef:

    Rust in de wasstraat. Op mijn verjaardag belde mijn broer hij zat in zijn auto ik nam op met Marijke, met je broertje. Ik verstond hem niet goed vanwege de herrie welke de wasmachine maakte. Jij zegt toch altijd dit is mijn broertje. Hij is lang wel zes jaar jonger. Ik ben klein. We lijken niet op elkaar. Eigenlijk had hij geen tijd dus maar even bellen vanuit de wasstraat. Afgesloten van de buitenwereld. Het mooie is voor God hoef je geen antenne in te schuiven om kopje onder te gaan voor een wasbeurt. Kom tot mij, en ik zal je je broodnodige rust geven. Hoe vind je rust eigenlijk niet zo mijn broer deed. Ik was een tijdje afgesloten van de buitenwereld. Gelukkig is dat ver achter mij. En dat geeft de broodnodige rust.

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
16 juli 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief