MENUMENU

Top2000-kerkdienst: Wat is jouw nummer één?

Dit weekend vinden er ruim 35 Top2000-kerkdiensten plaats. Zaterdag om 16.00 uur in de Remigiuskerk in Weerselo en daarna de rest op zondagochtend, middag en avond door het hele land: van Groningen tot Zeeland, van Brabant tot Friesland. Onze vraag is: wat is jouw nummer één?

5 reacties op “Top2000-kerkdienst: Wat is jouw nummer één?
 1. Johan Scholtanus schreef:

  Een Top – T2000 dienst vanmorgen (28-12-2014) bij de PG Appingedam – voorganger ds Ron lafeber. Met nummers van Cat Stevens – Morning has broken; Sting – Fragile; Boney M – Rivers of Babylon; Claudia de Breij – mag ik dan bij jou ( live gezongen door Wout de Vries); U2 I still haven’t found what I’m looking for en Bon Jovi – Keep the faith. Een top initiatief van een kleine werkgroep in onze gemeente.
  Johan Scholtanus

 2. Marita Kromhout schreef:

  Mooie Top2000 dienst vanmorgen in Hoofddorp. Met Claudia de Breij (mijn favoriet), Bløf, Ramses en ds. Van der Deijl

 3. m schreef:

  waar in zeeland?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
27 december 2014
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars