Top2000-kerkdienst: Wat is jouw nummer één?

Dit weekend vinden er ruim 35 Top2000-kerkdiensten plaats. Zaterdag om 16.00 uur in de Remigiuskerk in Weerselo en daarna de rest op zondagochtend, middag en avond door het hele land: van Groningen tot Zeeland, van Brabant tot Friesland. Onze vraag is: wat is jouw nummer één?

5 reacties op “Top2000-kerkdienst: Wat is jouw nummer één?
  1. Johan Scholtanus schreef:

Een Top – T2000 dienst vanmorgen (28-12-2014) bij de PG Appingedam – voorganger ds Ron lafeber. Met nummers van Cat Stevens – Morning has broken; Sting – Fragile; Boney M – Rivers of Babylon; Claudia de Breij – mag ik dan bij jou ( live gezongen door Wout de Vries); U2 I still haven’t found what I’m looking for en Bon Jovi – Keep the faith. Een top initiatief van een kleine werkgroep in onze gemeente.
    Johan Scholtanus

2. Marita Kromhout schreef:

Mooie Top2000 dienst vanmorgen in Hoofddorp. Met Claudia de Breij (mijn favoriet), Bløf, Ramses en ds. Van der Deijl

3. m schreef:

waar in zeeland?