Nu live: www.top2000kerkdienst.nl

We kijken weer vooruit naar de Top2000-kerkdiensten! Wil jij jouw favoriet uit de Top2000 met ons delen? Doet jouw kerk dit jaar ook mee of wil je meedoen? Alle informatie en de stemlijst vind je op www.top2000kerkdienst.nl.

In de laatste week van het jaar, als op NPO Radio 2 de Top2000 wordt uitgezonden (25-31 december), streven wij naar zoveel mogelijk kerkdiensten met inspirerende popmuziek.

Vorig jaar deden ruim veertig kerken in het hele land mee, van Appingedam tot Tilburg, van Zoetermeer tot Oldenzaal, van protestants tot rooms-katholiek met als resultaat ruim 10.000 bezoekers.

Ondersteuning

Als internetkerk MijnKerk.nl ondersteunen wij geïnteresseerde kerken met tips als een stappenplan, persbericht, liturgieën, nieuwsbrieven en met technische ondersteuning als een online stemlijst, logo’s, voorbeeld persbericht, Youtube-playlist, kaarsjes en een spandoek. Voor gemeenten is er een eigen pagina, met een eigen stemformulier, een overzicht van de eigen TOP10, uitgebreide informatie over de dienst met RSVP, een nieuwsoverzicht voor eigen nieuws én een contactpagina. Bekijk hier de mogelijkheden.

Stem ook!

Wat is jouw favoriet in de Top2000? Welk nummer raakt jou, ontroert, geeft kracht? Stem op jouw favoriete hit(s) uit de Top2000.

Verschillende generaties geraakt

Het evangelie klinkt door in een nummer als ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij of ‘One’ van U2. Meerdere kerken meldden dat er verschillende generaties geraakt werden door de MijnKerk.nl Top2000-kerkdiensten. “Ik werd juist door veel ouderen uit onze kerk bedankt voor dit initiatief”, zegt dominee Gerrit van Dijk uit Maassluis.

We hopen gemeenten met www.top2000kerkdienst.nl te helpen en zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijke favorieten!

Fred Omvlee